Блог

9Academy-Сезон 4

Финалът на Сезон 4 – палитра от цветове

Преди почти половин година поставихме началото на един много обещаващ и вълнуващ 4-ти сезон на 9Academy. Както тогава ви разказахме, първата ни среща с новите 50 участници беше много цветна и запомняща се, особено заради симпатичните теменужки, които един от участниците подари на всички. Когато финалът на сезона наближи, не ни беше трудно да решим да го отбележим също толкова цветно и свежо. Защото всъщност това олицетворява цялата Академия и хората, които са част от нея. Защото всички те изграждат една уникална и разнообразна палитра от цветове, качества, умения, характери, емоции и енергия.

Събитието на 27-ми април събра част от тези „цветни“ наши приятели, партньори, лектори и участници от всички сезони на Академията. И по традиция инициирахме активност, в която с цветни листчета в ръка всички присъстващи се срещаха и споделяха своята любима книга. Не липсва и активност с … оцветяване и то на логото на 9 Academy.

Освен всичко успяхме и да се похвалим. Защото ние, екипът на 9 Academy, не крием гордостта си, че и този сезон на Академията премина успешно и незабравимо. На това мнение бяха и участниците –Биляна Лесидренска и Атанас Куцев.

„Каква е нашата причина да бъдем тук? Автентичност. Автентичността е очарованието на Академията“, сподели Биляна и обобщи участието си така – „Академията е като послевкус от хубаво вино, усещане за общност, която споделя едни и същи ценности, и която променя България, за да бъде по-цветна и да вярва в нашето бъдеще.

DSC_6638

А Наско беше категоричен  – „9Academy винаги идва в правилния момент. Не знаех какво да очаквам от нея. Това, което знаех, е, че ще срещна яки хора. Но не бях сигурен, че ще срещна толкова яки хора!“.

Сава Бобчев, лектор в модул „Продажби“, благодари на всички за заряда, който му дават, и апелира: „Притеснявайте ни, искайте помощ, щом сме тук, значи сме се ангажирали да ви помагаме!“.

DSC_6663

За да бъдем фактологично точни, ще обобщим резултатите от този сезон така:

– 36 обучения в 9-те основни бизнес модула;
– 5 специални събития, посветени на личностното развитие;
– 2 специални събития, посветени на идеите и проектите на участниците;
– много и разнообразни проекти, върху които участниците работеха;
– много и незабравими неформални събирания…

… сред които и финалното събитие на Сезона, което след „официалната“ част бе последвано от чудесни изненади – екстремни и музикални подаръци към екипа на Академията, ръчно изработени цветя за всички гости, щури снимки и безброй усмивки. Защото един финал на 9Academy никога не е тъжен, а дори напротив – с него отбелязваме продължението на нашата цел – да създадем среда на креативни, искащи и правещи хора, които преоткриват света и себе си всеки ден.

DSC_6702

Благодарим отново на всички, които бяха част от нашето четвърто цветно приключение! Следващото тепърва предстои! :)

Снимки: 7Shots

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders