Търси се (от Investor.bg): Новият еднорог на България - 9Academy
Кандидатстване

Търси се (от Investor.bg): Новият еднорог на България


founders today 2023

Участвай в конкурса Founders Today и спечели медиен пакет в каналите на Investor Media Group, ексклузивна менторска сесия с успешен български предприемач или място в следващата акселераторска програма на The Founder Institute.

Всяка следваща година доказва, че българският бизнес не просто заслужава своето място на международната предприемаческа карта – той става все по-значим на нея.

За да подпомогнат този процес, за трета поредна година нашите приятели от Investor.bg организират един от най-смислените проекти за последващ тласък на успешните организации у нас – Founders Today.

Благодарение на тази инициатива те ще дадат възможността на стартиращи предприемачи и бизнес ентусиасти: 

  • Да се срещнат с топ доказани имена в родния бизнес.
  • Да получат практически нови знания и умения, свързани с процеса по стартирането и етапите на развитие на един успешен бизнес.
  • Да получат широка публичност, благодарение на реклама и PR комуникация в каналите на Investor Media Group

Всеки един от финалистите ще получи:

  • Специални и тематични обучения за предприемачи, предоставени от The Founder Institute.
  • Шест екслузивни менторски сесии с ключови имена от българската предприемаческа екосистема.
  • Ексклузивни медийни пакети във водещите каналина Investor Media Group

Една от всички компании, кандидатствали в конкурса, ще бъде част от следващата акселераторска програма на The Founder Institute. 

Как да кандидатствате?

  • Конкурсът ще премине в два етапа, от всички кандидатствали компании, журито ще направи преселекция на полуфиналисти, от които ще бъдат избрани шестимата победители.
  • Кандидатстването се случва чрез попълване на следната апликационна форма.

Лектори по време на събитието Founders Today 2023 ще бъдат доказани имена от родния бизнес като Георги Малчев, Веско Колев, Георги Цонев, и още много други. 

Щастливи сме, че тази година сме част от институционалните партньори както на събитието, така и на инициативата за подпомагане на бъдещите успешни предприемачески проекти на България. 

Повече за програмата и конкурса ще научите, като последвате линка.

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог