Онлайн + на живо = Сезон 11 на 9Academy, кандидатствайте сега! - 9Academy
Кандидатстване

Онлайн + на живо = Сезон 11 на 9Academy, кандидатствайте сега!


сезон 11

Кандидатствайте до 10.09. за участие в Сезон 11 на 9Academy!

Новият сезон на 9Academy, най-цялостната академия за професионално и личностно развитие в България, ви очаква! Този октомври предстои единадесетото издание на бизнес академията, която отново ще представи своите 9 модула + бонус модула си “Личностно развитие”. Тази година променяме формата, като включваме както събития на живо (със запис от тях), така и онлайн уебинари, за да преминем към хибридната страна. 

Ето какво още ви очаква:

Повече от половината обучения ще се завърнат на живо в сезон 11. Всички те ще имат запис. Заради нуждата от хибридност и гъвкавост за участниците част от лекциите ще останат в онлайн формат под формата на уебинар. Освен тях тази година участниците ще могат ежемесечно да участват в нетуъркинг срещи на общността на 9Academy, състояща се от над 500+ експерти. Бонус възможности за участниците са изцяло присъствения модул “Личностно развитие”, както и 100+ курирани актуални ресурси в сфери като маркетинг, продажби, бизнес развитие, предприемачество, приложна психология, управление и др.

И тази година над 20 различни лектори от организации в бизнеса и неправителствения сектор ще допринесат със своя опит и знания. Част от тях са Георги Малчев и Иван Пантелеев, Xplora.bg, Анна Ценова, Updata One, Наталия Цветанова, JobTiger, Любомира Велчева, InManagement, Габриела Иванова, Kinstellar, и много други топ професионалисти от бизнеса у нас. 

Генерален партньор на Сезон 11 са Kaufland България, които освен част от лекторския състав на изданието, предоставят на участниците специален бизнес казус, върху който ще работят част от тях в рамките на 9Academy, за да приложат на практика наученото. 

Главното предимство на 9Academy и този път е общността на Академията. Всички участници от Сезон 11 ще получат въьможност да се включат в бонус нетуъркинг събития, с които ще могат да се докоснат до алумни клуба ка 9Academy още по време на текущото издание. Освен това ще могат да се присъединят във вълнуващи събития като Предприемачески кръг и Експертни срещи, до които ще получат екслузивен достъп.

Кандидатстването ще продължи до 10 септември, а сезонът стартира в средата на октомври и ще продължи до средата на февруари. Кандидатстването отново е чрез попълване на апликационна форма и последващо интервю при одобрен формуляр. 

Таксата за участие в Сезон 11 е 650 лв при еднократно заплащане и 750 при разсрочени вноски. И тази година участниците имат възможност да кандидатстват за стипендия, покриваща 50% или 80% от таксата, като броят на стипендиите е ограничен.

В таксата влиза достъп и запис от всички обучения, комуникация с експерти с практически опит във всеки обучителен модул, възможност за прилагане на практика на придобитите знания в реални бизнес казуси и обратна връзка, както и участие в общност и запознанство с нови партньори и съмишленици.

Крайната дата за подаване на заявления е 10 септември. Всеки желаещ може да подаде своята кандидатура на https://9academy.com/kandidatstvane/. Очакваме ви!

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог