Време е за идеи: Тук-Там Кошер 2023 - 9Academy
Кандидатстване

Време е за идеи: Тук-Там Кошер 2023


тук-там кошер 2023

Най-интересните идеи, хора и организации от бизнеса, технологиите и креативните индустрии се събират на едно място. Ела на Тук-Там Кошер – 19 септември 2023 в Интер Експо Център, град София.

Този септември те очакват семинарни програми, работилници за умения, кариерни консултации и, разбира се, невероятни срещи и разговори с успели хора от бизнес света, технологичните и креативните индустрии. На Тук-Там Кошер 2023 ще се срещнеш с екипите на 100+ български и международни компании.

Тазгодишното събитие на нашите приятели и партньори от Тук-Там приветства на сцената си креативната среда и обединява геймъри, аниматори, дигитални артисти, контент криейтъри.

Някои от най-големите имена в сферата ще присъстват на Кошер, за да споделят за най-новите тенденции. В Creative зоните те очакват: игри, анимации, лекции, уъркшопи и много възможности за нетуъркинг. Тази зона се организира в партньорство с Chase a Cloud & TDB Play.

Тук-Там надграждат за пореден път събитието не само с още и още зони за развитието на различните професионалисти, но и с чуждестранни имена в лекторския състав. Благодарение на иновативната им платформа Тук-Там Buddy вече дори може да видиш част от хората, потвърдили присъствие за тазгодишния Кошер. Всичко това ще бъде достъпно за теб веднага щом последваш линка.

Ние ще бъдем там, затова запази и ти датата 19 септември 2023г.!

За още новини и възможности, свързани с предприемаческата екосистема у нас, ни последвайте във FacebookLinkedin и Instagram ще откриете всичко ново около него и обученията, които сме включили в това издание. Не забравяйте да следите и нашия блог за всичко ново както около нас, така и около нашите приятели и партньори.


Блог