Зона 21 - 9Academy
Кандидатстване

Зона 21

zona21.bg
Зона 21 7

Зона 21 е обучителен хъб, който развива умения на 21-ви век. Зона 21 събира на едно място обучители по различни теми, които работят чрез методите на неформалното учене и учене чрез преживяване. Всяко обучение развива едно или повече умения на 21-ви век.

Ние вярваме, че уменията на 21-ви век са тези, от които всеки млад човек има нужда ДНЕС – ефективна комуникация, сътрудничество в екип, критично мислене, креативност, умения за разрешаване на проблеми са само част от тях.

Зона 21 е идея, която се роди от желанието на група експерти обучители да създадат пространство за обучения а развитие на умения на 21-ви век. “Зоната” свързваме и с теорията на ученето чрез преживяване, която твърди, че най-ефективно и бързо учим, когато сме “една крачка” извън “зоната си на комфорт”. 21 е неделима част от “Зоната”, защото олицетворява уменията на 21-ви век. Различни източници ги наричат “умения на бъдещето”, “умения за успех” и т.н. Но всички те твърдят, че това са уменията, от които имат нужда поколенията днес, за да са успешни в света на бъдещето.

Контакти:

https://zona21.bg/

hello@zona21.bg

гр. София, ул. „Христо Белчев“ 3