Блог

Stanila 2

Споделеният опит от лектори и участници ми подейства вдъхновяващо и ме накара да бъда още по-дейна и търсеща – Станила Пенева

„Опрeделям себе си като вечно търсещ, все още вярващ в доброто в изначалната му искренна форма човек. Работя в сферата на ритейл бизнеса от около 10 години и създавам мърчъндайзинг визаулизации за модни брандове. За мен работата с хора е страст, която ме кара да усъвършенствам себе си постоянно, обграждайки се с екип от многопластови хора. През свободното си време се занимавам със сценичен грим, рисувам, пътувам и опознавам колкото се може повече интересни хора на чудати места. От съвсем скоро съм част съм от НПО Сдружение „Операция плюшено мече“, което вече 10 години прави деца в неравностойно положение щастливи, като осигурява коледни подаръци, благодарение на доброволци. Да помагам на хора в нужда се превърна в мой начин на живот. Силно вярвам, че доброто променя хората, а заразявайки околните с него ме кара да се чувствам значима.“ – това споделя за себе си Станила Пенева и вярваме става ясно колко прекрасен и интересен човек е тя :)

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Реших да се запиша в 9 Academy, за да предизвикам себе си и да изляза от зоната си на комфорт. Запознанството с нови хора ме вдъхновява и ме кара да уча нови неща, които ще обогатят както знанията ми, така и емоционалното ми развитие.

С какво те предизвика 9 Academy?

Да повярвам в себе си, да всъхна живот на нови идеи и да не се отказвам пред трудностите. Споделеният опит от лектори и участници ми подейства вдъхновяващо и ме накара да бъда още по-дейна и търсеща.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Най-полезен и най-любим беше модулът „Предприемачество“, защото ми разкри един непознат и по-различен начин на мислене, който ми помогна да разгърна нова страница в съзнанието си.

Какво научи за себе си в 9 Academy?

За себе си научих, че мога повече.

Какво те изненада и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Бях приятно изнанадана от организацията и екипа на академията, които са сътворили една работеща машина от даровити и жинени хора. За мен времето в 9 Academy  беше изпълнено с много положителни емоции, нови приятели и споделен опит.

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

За мен цялото преживяване беше вълнуващо и незабравимо.

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

Най-ценното, което 9 Academy  ми даде беше възможността да контактувам с тотално различни по между си хора, които успяват да се обединят само около идеята за една общност с общи цели.

Какво ще посъветваш и пожелаеш на бъдещите участници в 9 Academy?

Пожелавам им да изживеят това приключение по възможно най-пълноценния начин, да не спират да дерзаят за нови знания и да отворят себе си за различните виждания и възприятия за света, от които ще успеят да вземат нещо ново и за себе си.

Ако искаш да си част от Сезон 6 на 9 Academy – запиши се до 30 септември тук: http://9academy.com/registration/

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders