Блог

Нора Шопова, сезон 4, 9 Academy

Нора Шопова: В 9A оползотворих максимално 6 месеца от живота си

Нора Шопова e още един от участниците в Сезон 4 на 9 Academy. Тя е юрист по образование, но страстта ѝ е модата. От близо 6 години работи като професионален модел. В момента работи по няколко проекта, а на един от тях вдъхва живот по време на участието си в Академията.

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Кандидатствах в Академията, тъй като видях шанс да разширя задоволително кръгозора си от знания. Вярвах, че това е мястото, на което мога да оползотворя пълноценно времето си и не останах подведена.

С какво те предизвика 9 Academy?

Аз имам страхотна сценична треска и се притеснявам да изразявам мнението си гласно, защото то не винаги е компетентно. Но в нашето малко общество бях обгърната от уют и топлина, които ми помогнаха да се отпусна и просто да бъда себе си.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? А най-любопитният?

Сложен въпрос. Аз нямах никакви познания в модул „Digital/IT“, както и „Финанси и счетоводство“, така че определено те бяха от най-полезните. Що се отнася до най-любопитния – във всеки модул имаше лектори, които просто ни омайваха с думи. Спомням си дни, в които времето минаваше като един миг. Може би PR лекциите, както и тези по предприемачество, ме впечатлиха особено много.

Какво научи за себе си в 9 Academy и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Научих, че съм по-смела, отколкото съм мислела, че определено съм отборен играч, а най-важното е, че оползотворих максимално 6 месеца от живота си, обогатявайки се не само със знания, но също така и с емоции, нови приятелства и съмишленици.

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

9 Аcademy ме дари с удовлетворение и вяра, че в малката ни, задъхана от кризи държава все още виреят млади, амбициозни, интелигентни хора, които са родени лидери, готови да се изявят.

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

Определено страшно много ми харесваха съботните ни събития, както и интерактивните игри, които явно бяха метод за преговор на наученото, както и за вникване в съществото на материята.

Какво ще посъветваш бъдещите участници в 9 Academy?

Пожелавам ви да успеете да се насладите на всеки един миг, прекаран в компанията на 9 Аcademy, да попивате знания и ако случайно сте забравили доброто си настроение вкъщи – някой в Академията ще ви даде малко от своето. Това определено е once in a lifetime experience! Забавлявайте се! :)

 

Ако искаш и ти да се включиш в 9 Academy – запиши се до 30 септември за участие в Сезон 5 тук: http://9academy.com/registration/

Последни новини:

Най-големият стратегически блокчейн форум в Централна и Източна Европа – CEE Blocк София – ще събере топ политици и водещи международни компании в София Тех Парк на 25-26 октомври

Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

Президентът връчи значки и сертификати на първите седем българи, постигнали златно ниво в Международна награда на херцога на Единбург

Soft Unit Conference разкрива възможностите за реализация в технологичния сектор у нас

Вечер на отворените врати в 9 Academy – 26 септември 2018

LessonsLearned – Байчо Георгиев, Люба Велчева и Милена Стратиева

Бизнес лидери и предприемачи ще дискутират възможностите за професионално развитие в България

Facebook Live: Вие питате за сезон 6, ние отговаряме

Няколко седмици до международната конференция – HR and Business Leaders Summit – „The Future of Employee Experience“

Искаш ли да ни помогнеш? Включи се като спонсор на Сезон 6.

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders