Блог

IMG_3298

Михаил Крумов: Времето, прекарано в Академията, е период на растеж в личен и професионален план

Михаил Крумов  е завършил право в Нов български университет и в момента работи като юрист в P.I.C. Co. В свободното си време спортува тенис, баскетбол или плуване, обича разходки сред природата и да чете. Кандидатствайки за 9Academy той търсеше приятели и нови знания. А какво откри? Прочетете в интервюто с него:

Защо реши да се запишеш за участие в 9 Academy?

Исках да получа по-голямо знание относно бизнеса и по-конкретно как се случват процесите на различните звена и етапи от развитието на всеки бизнес.

С какво те предизвика 9 Academy?

Имаше доста моменти, в които трябваше да изляза от зоната си на комфорт, което ме предизвикваше, но и ми даваше удовлетворение, че развивам себе си в области, за които и не съм предполагал.

Кой беше най-полезният от деветте модула за теб? Защо? А най-любопитният?

Тук отговорът ми ще е по-различен. За мен модула за личностно развитие (който май е 10-ти :D) ми беше най-полезен, тъй като чрез него научавах неща за себе си, а през тях и можех да разбера останалите девет модула по-лесно. А като любим модул, мога да определя Маркетинг, тъй като там лекторите и самите лекции бяха доста интерeсни и изцяло нови за мен.  

Какво научи за себе си в 9 Academy?

Научих, че не трябва да спирам да се уча и  никога да не слагам прегради пред целите и мечтите си.

Какво те изненада и как ти се отрази времето, прекарано в Академията?

Изненада ме бързото приобщаване на участниците към общността и искреното отношение един към друг и директното и неподправено общуване. Времето, прекарано в Академията, мога да определя като период на растеж, израстване в личен и професионален план.

Кой е най-яркият момент за теб от 6-месечното преживяване?

За мен всичките 6 месеца бяха едно преживяване, изпълнено с много емоции. Като най-ярък момент ще определя първото ни обучение за нулеви отпадъци на втория Панаир на идеите.   

Кое е най-ценното, което 9 Academy ти даде?

Освен много приятелства и контакти, 9 Аcademy  ми даде „Нулев Отпадък България“ – проект, близък до сърцето ми и даващ много добавена стойност на мен и всички хора, имащи възможността да се докоснат до него.

Какво ще посъветваш и пожелаеш на бъдещите участници в 9 Academy?

Да се потопят в изживяването 9 Аcademy като черпят с пълни обятия знания и преживявания. Да присъстват на всички лекции (като мен :D) и да бъдат сигурни, че ще получат това, за което са отишли.

Ако искаш да си част от Сезон 6 на 9 Academy – запиши се до 10 октомври  тук: http://9academy.com/registration/

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders