Новини

back2school1

BACK 2 SCHOOL

Или как върнахме участници от Сезон 5 и Алумни в първи клас

И ето, че за втора поредна година в 9Academy случихме предизвикателството Back To School. Изцяло дело на Алумни клуба на Академията, събитието стартира в ранните и дъждовни неделни часове. Да, само ние можем да ви върнем в училище и то в неделя, но в резултат на усърдната работа на старшите участници, всички останаха повече от доволни.

Закъснения и забележки в бележниците не писахме, но уви – наказания имаше, макар и да не знаем дали пеенето на детски песнички от рано, не беше наказание по-скоро за слушащите.

Като за начало, всеки се представи, но и тук далеч начинът не бе типичен. Разделихме се на групи и създадохме истории с всевъзможни измислици, включващи имената на всеки – едните се бориха с извънземни, лимони и краставици, а другите заложиха на импровизация – кое от кое по-креативно!

И-и без много да отлагат, милите даскали, преминаха към същината, а именно – какво са запомнили учениците от щастливите години в клас (или пък дали хубаво са преговаряли в събота вечер като пред контролна). Шест отбора, шест контролни, а победителят – един!

Окрилени от тази мотивация, отборите умело се дуелираха със знания по Български език и литература, История, Математика, Биология, География, а за финал – викторина!

Признаваме, битката беше оспорвана, а разликата между първите 3 отбора беше под 0.50 стотни…Е, ама много сте ни умни!

И след като раздвижихме ума – дойде ред на тялото! Час по физическо изпълнен с подскоци, подсвирквания и много пот – български народни танци, с професионалната помощ на участник от Сезон 4!

Рисувахме модел от натура, строихме кули от спагети и маршмелоус и движещи се машини от тела. Шушукахме си и хитрувахме като в училище.

За финал – потърсихме отговори на някои важни въпроси, благодарихме си и се оплетохме в прежда…

Благодарим на участвалите! Държим да споменем, че имаше представители от всеки един сезон до сега! Благодарим ви за желанието и упоритостта да случите нещо толкова хубаво и зареждащо! И така… до следващия път!

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders