Блог

9a-photo_statia

2+2= Четвърти сезон на 9 Academy!

Денят бе събота, 22 октомври. Една специална и много символична дата, защото 2+2= 4 и точно тогава сложихме началото на новото приключение, а именно четвърти сезон на 9 Academy! И този път не ни беше никак лесно да се спрем само на 50 души… Интервютата продължиха дълго, размишлявахме много и ето че успяхме!

В дъждовната събота новите 50 участници се впуснаха в света на Академията, а случайно или не, след като започна събитието,  дъждът спря. Участниците май са магьосници?!

Имахме честта събитието да открие Сава Бобчев – обучител в модул Продажби.  Той не се опита да мотивира участниците, сподели им, че „ Няма кой да ви мотивира освен самите вас! За 9 Аcademy много хора ми казват „Ти имаш връзки, уреди ме!”, отговорът е, че тук не става с връзки, хората тук са специални. Вие сте специални!”.  Благодарим му, че беше част от събитието и с нетърпение очакваме срещите с него.

img_1738

Денят продължи с  активност за бързи запознанства, както и такава за работа в екип. В залата на хотел  Suite се носеше една специална енергия.  После дойде време за кратко представяне на Фондация „ДЕВЕТ“ и нейния екип.

picmonkey-image

 

Е, разбира се, че и участниците се представиха! И в четвърти сезон не лисва разнообразието от професии и интереси, но тази година участниците ни имат и много общо, а именно желанието за развитие, споделяне, екипен дух.  

Върховете в 9 Academy ще покоряват  дизайнери, журналист, артисти, проектен мениджър, танцьори, строителен инженер, адвокати, строител,  хора работещи в IT сектора, рекламния бизнес, както и такива със собствен бизнес. Повече за всеки един ще разберете по време на академията, но ви обещаваме един много цветен, положителен и зареждащ сезон на 9 Academy!

По традиция и тази година участниците, като един новосформиран екип, съставиха свой групов договор с правила, както и запечатаха своите лични и професионални цели, а дали ще бъдат изпълнени ще разберем след около 6 месеца!

img_2078

С много ентусиазъм, вълнение и очакване започва сезон 4. Пожелаваме на новите участници неспирно вдъхновение и месеците прекарани тук да им донесат много знания, приятелства и безценни моменти!

Партньори

  • 280 Interactive
  • SOHO
  • ICN.Bg
  • DEVIN
  • YOU & METRO
  • The Business Institute
  • The Duke of Edinburgh's International Award - Bulgaria
  • pCloud
  • ABLE - We Build Leaders